Nieuws Logisolution Header

Nieuws

Nieuws.

Wij verzorgen reeds meerdere jaren, naar volle tevredenheid, logistieke diensten voor relaties uit geheel Twente van Borne, Almelo tot Tubbergen en van Oldenzaal, Hengelo, tot Enschede én natuurlijk Ootmarsum. Wij verwerken een grote diversiteit aan producten. Leveringen op consumenten niveau als ook aan grootwinkelbedrijven en distributie centra is voor ons geen enkel probleem. Wij regelen eventueel de vooraanmelding.

Plaatsing: maart 2018

Logisolution verzorgt logistieke trajecten voor derden. Op – en overslag, orderverzameling, distributie, webshop logistiek, administratie, bemiddeling – en advies. Door toenemende werkzaamheden van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een gemotiveerde

LOGISTIEK MEDEWERKER M/V

  • Oproepkracht
  • Laden en lossen van vrachtwagens en containers
  • Orders verzamelen
  • Administratieve werkzaamheden
  • Inpak werkzaamheden
  • Andere voorkomende werkzaamheden

Profiel:
16 jaar of ouder, je weet van aanpakken, toont initiatief, bent flexibel, nauwkeurig en een teamspeler, VMBO werk – en denkniveau. Ideale bijbaan voor studenten.

Ben je geïnteresseerd ? Stuur je sollicitatie per mail of brief vóór 15 maart naar onderstaand adres. Voor meer informatie bezoek onze website.


Plaatsing: januari 2018

Logisolution sponsort Schaatsclub Ootmarsum


Logisolution sponsort Schaatsclub Ootmarsum voor de komende 3 jaar. Logisolution vindt het belangrijk dat vooral de jeugd gemotiveerd wordt om te gaan sporten en zo op een gezonde manier opgroeit. Zie voor een impressie

www.schaatsclub-ootmarsum.nl


Plaatsing: januari 2018

Logisolution erkend leerbedrijf


Ook dit jaar hebben wij een stagiaire van STL voor de opleiding teamleider. Sinds 2013 is Logisolution erkend leerbedrijf voor de opleiding “Transport en Logistiek”

logisolution erkend leerbedrijf logistiek

Contactgegevens

Neem contact op met Logisolution.

Vestigingsadres

De Mors 119
7631 BB Ootmarsum

Postadres

Postbus 21
7630 AA Ootmarsum

Telefoon

+31 (0)541 292 792

E-mailadres

info@logisolution.nl


KvK nr. 08118967

BTW nr. NL1041.98.096.B01